_troyaa_ RooT

Mesaj Sayısı : 5389 Yaş : 23 Lakap : CaRe cizgi resim :  ReP PuaNi : 8 ReP GüCü : 7330 Kayıt tarihi : 10/12/08
 | Konu: SEVMEK BUYMUS DEMEKKi Cuma Kas. 19, 2010 6:01 pm | |
| Sevmek buymus demek ki.. Sevmek vermekmis en buyuk parcani.. Ozlemekmis sevmek.. Gece yastiga basini koydugunda akan iki damla yasmis… Sevmek zormus sevdigim Ozlemek zormus… Sanki bedenine binlerce bicagin saplanmasiymis… Bir uzak kentte sensizligi yasiyorum simdi.. Bazen iki cumle takiliyor bogazima.. Bazen sessiz cigliklar kopuyor icimden.. Usuyorum sensiz, ellerimi isitan ellerin yok.. Icimi eriten gozlerin yok.. Bir ates var sol yanimda.. Bir de sana verdigim soz dudaklarimda… Kosup sana gelmek istiyorum gucum yok.. Ozluyorum demeye luzum yok… Gelsem yanina, kokunu icime ceksem.. Ellerini alsam avuclarimin arasina.. Halim yok sevdigim… halim yok… Boyle mi yasanirmis ayriliklar.. Boyle mi koyarmis hasret insana.. Bir bilsen nasil muhtacim sana.. Bir bilsen bu can olumune hasret sana… (alinti)
_________________  Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim.. Ve Gizlediklerimde Gizliyim.. Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok.. Sustuklarima kulak verin.. Aklım Sukütu Sever benim.. Çünkü çok ağir ödeştik biz Hayatla.. Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim.. Üç Noktalar Koymaz Bana.. .
|
|